Betingelser

Herunder kan du læse salgs- og leveringsbetingelser som gælder for alle ordrebestillinger foretaget hos Bagelsringen.dk

BETALING

Hos Bagelsringen.dk har vi flere forskellige muligheder for betaling.

Der kan:

  • Betales kontant eller med kreditkort ved afhentning af en ordre i vores butik
  • Betales med kreditkort på nettet når du laver en ordre. (Hvis der betales med kreditkort, bliver kortinformationerne overført til Bagelsringen.dk via en sikker forbindelse som er godkendt af PBS.
  • Der kan betales kontant ved levering, men det er ikke muligt at betale med kreditkort når vi bringer ud. 

 

LEVERING

Hos Bagelsringen.dk bestræber vi os altid på at levere din ordre til din dør inden der er gået 45 minutter. (Frederiksberg og storkøbenhavn. Hvis ordren skal leveres andre steder, kan der forventes levering inden 1 time.) Dog kan bagelsringen.dk ikke drages til ansvar for uforudsete hændelser der skaber forsinkelser (Trafikulykker, kø osv.)

 

FORTRYDELSESRET

Ved alle køb hos Bagelsringen.dk der omfatter fødevarer, er der ingen fortrydelsesret. Ifølge forbrugeraftaleloven paragraf 9 stk. 2 og paragraf 17 stk. 2 er køb af levnedsmidler, fødevarer osv. ikke omfattet af fortrydelsesretten.

 

MISBRUG

Hos Bagelsringen.dk logger vi dine personlige oplysninger i op til 5 år, og alle former for misbrug vil derfor blive retsforfulgt.

 

PERSONOPLYSNINGER

Hos Bagelsringen.dk skal man for at kunne bestille online fra vores hjemmeside være logget ind. Dette gøres enten ved at oprette en profil på Bagelsringen.dk, eller ved at bruge sin facebookprofil. Dog bliver disse personlige oplysninger IKKE videregivet til tredje part. Hos Bagelsringen.dk gemmer vi dine personlige oplysninger i op til 5 år, for at efterforske i tilfælde af svindel, og til at lette en ny handel.

 

I tilfælde af fejlbestilling eller ændringer af afgivet ordre Kontakt Bagelsringen.dk på tlf: 32 11 49 11 hurtigst muligt.

Virksomheds CVR: 16274747

 

Med venlig hilsnier

Bagelsringen.dk


Product successfully added to the product comparison!